ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Αγαπητοί Φίλοι,

 

Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα από τα πολλά γνωμικά που αναφέρουν την Ομιλία ή τον Λόγο για να ξεκινήσουμε τη πρόσκλησή μας αλλά επιλέξαμε να το αφήσουμε για τον επίλογο…

Χωρίς χρονοτριβή, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στις δράσεις της Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας (ΠΗΛ) 2016, η οποία δημιουργήθηκε μέσα από την θέληση μας να μοιραστούμε με όλους σας την αγάπη μας για την Επιστήμη της Λογοθεραπείας, βελτιώνοντας έτσι, την καθημερινότητα και την επικοινωνία με τους ανθρώπους που αγαπάμε και αγαπάτε.

Στο πλαίσιο της ΠΗΛ, η οποία θεσπίστηκε από τον ΣΕΛΛΕ (Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος) θα πραγματοποιηθούν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, ομιλίες από Επιστήμονες Λογοθεραπευτές. Οι δράσεις για την Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας θα κορυφωθούν τη Κυριακή 15 Μαΐου στο Ζάππειο, στην Αθήνα. Θα είναι μια ημέρα γεμάτη με δωρεάν ατομικές συναντήσεις του κοινού με Λογοθεραπευτές και ενημερωτικές ομιλίες.

Κύριο θέμα της ΠΗΛ για το 2016 θα είναι οι Διαταραχές Άρθρωσης και Φωνολογίας. Αυτό δεν σημαίνει πώς δεν θα απαντήσουμε και δεν θα ασχοληθούμε με όλα τα ερωτήματά σας για τη Λογοθεραπεία και τους υπόλοιπους τομείς που μπορεί ένας Επιστήμονας Λογοθεραπευτής να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του.

Ας κρατήσουμε το εξής:

Θέλουμε να μας μιλήσετε… Θέλουμε να επικοινωνήσουμε… Θέλουμε να σας δείξουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε…

“Ρωτήστε έναν Λογοθεραπευτή… Υπάρχει λόγος”

Η είσοδος και η συμμετοχή στις δράσεις της ΠΗΛ (Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας) 2016, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, θα είναι δωρεάν για όλους!

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας www.imeralogou.gr, κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook, ακολουθήστε μας στο Twitter, παίξτε μαζί μας με κουίζ, εκφράστε ελεύθερα τις απορίες σας, κάντε μας προτάσεις, μάθετε πρώτοι κάθε νέα εξέλιξη μέσα από καθημερινή δημοσίευση επιστημονικών άρθρων, και γίνετε μέλος της ομάδας μας. Αν αναρωτιέστε γιατί να μας εμπιστευτείτε, σας εγγυόμαστε ότι «Υπάρχει λόγος»!

Ο λόγος είναι το πρόσωπο της ψυχής, Καρκανίδας Π.

 

 

 

© 2014 Ημέρα Λόγου | Powered by fiftyeggz.
Top
Follow us: